http://www.hysteriah.no/

Litt Om Meg
 


Bildet er tatt høsten 1999 i min leilighet/hybel på Kjelsås i Oslo.

FOTO: Ole Martin Koppen

Egentlig heter jeg Tor-Atle Kindsbekken, er 24 år gammel og bor for tiden i Kongsvinger. HYSTERIAH er nicknavnet jeg bruker når jeg chatter på IRC. Jeg var ganske hekta på chatting før, men nå er jeg bare på en sjelden gang i blant.

For tiden er jeg i gang med å etablere eget firma. Tidligere har jeg tatt datakortet og Webdesign kurs ved GRK på Kongsvinger. Ellers har jeg jobbet i Musikkforlaget Mobråten hvor jeg distribuerte musikkassetter og CD-plater med danseband og underholdningsmusikk fra hedmarksdistriktet. Det betyr ikke at det er den musikktypen jeg liker best. Oppriktig talt satte jeg større pris på kollegaen og sjefen min enn på jobben i seg selv. Da blir ikke helheten så verst likevel. Jeg har også fire års praksis fra lokalradio i Kongsvinger. Dette var noe som var skikkelig gøy å jobbe med i en periode, men nå føler jeg meg ganske ferdig med den biten. Jeg er ennå ikke HELT sikker på hva jeg skal bli når jeg blir stor.

På fritiden trives jeg godt med blikket festet på PC'n og musikk i øregangene. Jeg er av den typen som ikke kan forestille meg en dag uten musikk som annet enn et dystert mareritt. Selv om jeg nå har slått meg på mp3-moten og må innrømme at de digitale lydkildene har sine klare fordeler, er fortsatt de gamle platene mine noe av det kjæreste jeg har. Jeg er en uforbeholden fan av de gode gamle vinylplatene. Det er akkurat som om det gjemmer seg minner i hvert knitter man hører når de gamle platene snurrer rundt på grammofonen. Ellers er jeg svært glad i PC'n min slik jeg ymtet innpå lenger oppe her. Jeg tilbringer gjerne fire, fem og seks timer daglig foran monitoren i håp om å forstå og lære den bedre. Photoshop, musikkutstyr, videoredigering, webdesign og selvsagt surfing på nettet er noe av det jeg liker best å bruke tid på. Ellers ligger det til mine favorittinteresser å være sosial sammen med gode venner, dele en flaske rødvin eller to med noen, film/video, gå på loppemarked og ellers finne på sprø og meningsløse ting.

Ellers er jeg en blid og snill gutt som mener det meste godt. I kameratflokken går jeg for å være en smule sær, sta, temperamentsfull og noe original fyr med sterke meninger og morsomme utsagn. Jeg prøver å ha humøret på topp og ser ofte små artige bagateller som de fleste andre overser. Jeg er svært lite selvhøytidelig og mener at humor og ærlighet er de to viktigste ingrediensene i et vennskap og et forhold. Jeg trives godt hjemme og har sansen for merkelig inventar i hjemmet. Teakmøbler er kult det!

Hvis du vil vite mer om meg eller ønsker nærmere bekjentskap med personen bak HYSTERIAH, setter jeg altid pris på å få en e-post
Tor-Atle